Zobna ambulanta

Zdravi zobje

Smo mlada in izkušena ekipa, polna zagona in entuziazma. Spremljamo novosti in se redno dodatno izobražujemo tako v Sloveniji kot v tujini. Pri svojem delu sledimo trendom in uporabljamo vrhunsko tehnologijo in najsodobnejše materiale. Storitve izvajamo samoplačniško in na koncesijo (po pogodbi z ZZZS).

Za nas je pacient na prvem mestu. Individualno se vam posvetimo in glede na vaše želje svetujemo in predlagamo optimalno rešitev.

V ordinaciji Zdravi Zobje ordinirata Mojca Škorič, dr. dent. med. in Goran Bras, dr. dent. med. ter asistirata Sabina Gojkovič in Milanka Sinrajh.

KONCESIJA

Smo zasebna zobozdravstvena ordinacija in imamo pogodbo z ZZZS za opravljanje koncesijske dejavnosti zobozdravstva odraslih. Čakalne dobe za prvi pregled ni. Za protetične storitve pa je čakalna doba daljša od najdaljše dopustne dobe. Bolečine sprejemamo prvo delovno uro. V primeru dogovora, tudi ob drugih urah.

Obseg storitev in standardnih materialov, ki jih krije ZZZS je omejen in jih določajo »Pravila obveznega zdravstvenega zavarovanja«.

Nadstandardne materiale in storitve, ki jih v okviru koncesijske dejavnosti zavarovalnica ne krije, pa je potrebno ob pisnem soglasju doplačati.

Najsodobnejša oprema

Uporabljamo najsodobnejšo opremo uveljavljenih in vodilnih blagovnih znamk na področju dentalne medicine.

KaVo DIAGNOcam je najnaprednejša naprava za odkrivanje kariesa, ki temelji na DIFOTI tehnologiji (digital imaging fiber optic transillumination) s presvetlitvijo zoba. Pomaga odkrivati skrite kariozne lezije in razpoke v zobeh in to brez uporabe rtg sevanja. Tako je še posebej primeren za otroke, paciente z rakavimi obolenji, ortodontske paciente in nosečnice!

Ko pomislite na karies, avtomatično pomislite na vrtanje? To je sedaj lahko preteklost. Če se karies odkrije dovolj zgodaj, se lahko s pomočjo pravilne higiene, uporabe fluoridovih premazov in pravilne prehrane zob remineralizira in karies izgine. V primeru, da pa je vseeno potrebna plombica, pa je le-ta zelo majhna in je vrtanje praktično neboleče.Zob Cam

V povprečju zobozdravnik s prostim očesom odkrije 70% kariesa. S pomočjo RTG diagnostike se ta odstotek bistveno zviša, okrog 90%. Če pa k temu dodamo še DIAGNOcam pa lahko tako odkrijemo skoraj vse kariese. Tako je KaVo DIAGNOcam NEPOGREŠLJIV PRIPOMOČEK V SODOBNEM ZOBOZDRAVSTVU.

© Copyright - Zdravi zobje